Acumulació del crèdit formatiu

Post 125 of 281

És possible acumular el crèdit al dels dos anys següents.

Cada any, la seva empresa disposa d’un crèdit per gastar en cursos formatius per als seus empleats. En concret:

  • La quantia d’aquest crèdit depèn de la mida de la seva empresa i de les cotitzacions efectuades per formació professional en l’any anterior. Per exemple, si té de 10 a 49 treballadors, disposa d’un crèdit del 75% d’aquestes cotitzacions.
  • La bonificació s’aplica en les assegurances socials. És a dir, la seva empresa avança els diners del curs (el paga de la seva butxaca) i posteriorment descompta aquest import de les cotitzacions (de manera que recupera el cost del curs, amb uns topalls fixats en la llei).

credito-formativo

Doncs bé, des del 1 de gener de 2018, i si la seva empresa té menys de 50 treballadors, pot acumular el seu crèdit anual al dels dos exercicis següents (fins ara això no era possible). Aquesta novetat el beneficia, ja que si un any no gasta tot el seu crèdit pot acumular el crèdit no disposat en els dos anys següents.

Això sí: per poder exercir aquesta opció s’ha d’efectuar una comunicació a l’Administració fins com a màxim el 30 de junio. Per tant, si està interessat en aprofitar-se d’aquesta acumulació, contacti amb el nostre despatx. Li direm el crèdit que la seva empresa té per gastar i quines són les seves opcions a l’hora d’acumular l’import en el futur.

Exemple: Així, si el seu crèdit anual és de 6.000 euros i no ho gasta en 2018 ni en 2019, en 2020 podrà disposar de 18.000 euros.

L’acumulació del crèdit s’ha de comunicar abans del 30 de juny. No es demori i vingui a visitar-nos per analitzar de quina manera pot aprofitar-se d’aquesta novetat.

Font: Indicator

Menu