Al novembre, un nou model

Post 98 of 211

Les operacions vinculades han d’informar ara.

Les operacions que una societat realitza amb els seus socis o altres societats del seu propi grup són objecte d’especial seguiment per part d’Hisenda. Per aquest motiu s’ha aprovat un nou model (el 232) en el qual les empreses han d’informar a Hisenda sobre algunes d’aquestes operacions:

  • Aquest model no afecta totes les empreses (només han d’informar les operacions que superin una determinada suma o percentatge de negoci). Però, respecte a anys anteriors, s’amplia el nombre d’empreses que han de presentar-lo.
  • Encara que la seva empresa no estigui obligada a la seva presentació, valori totes les seves operacions vinculades a preus de mercat per evitar possibles incidències en cas d’inspecció.

232

El model 232 pot afectar empreses que en anys anteriors no van tenir d’informar sobre aquestes operacions. Verifiqui, per tant, si la seva empresa està obligada a presentar-lo.

Verificarem si la seva empresa està obligada a presentar el nou model 232 i farem un seguiment especial de les seves operacions vinculades.

Font: Indicator

Menu