EBS Consulting t’ajuda amb tecnològica de gestió

En EBS Consulting sabem que l’avantatge competitiu dels nostres clients es fonamenta en la qualitat de la presa de decisions i per a això és fonamental comptar amb les dades clau del negoci en temps real i de forma adequada per dur a terme una anàlisi dels mateixos.

EBS Consulting forma part de la xarxa SAGE Professional Advisor. El nostre maneig durant anys del programari de SAGE ens permet acreditar la seva qualitat, la seva versatilitat i la seva seguretat. Compartir programes amb els nostres clients ens ajuda a assolir un nivell òptim d’integració en els processos. El treball és més fluid i la gestió més ràpida i precisa. T’ajudarem a implantar i a manejar-lo.

Per què confiar en EBS Consulting en buscar un nou programari per a gestionar l’activitat de la seva empresa?

 • Escollir un nou sistema de gestió és una tasca complexa, és molt recomanable associar-se amb un expert tecnològic i de negoci que l’orienti en el procés de selecció.
 • Aquesta decisió també l’ajudarà a reduir els costos en temps, diners i recursos que hagi de dedicar a aquesta selecció. Treballant amb nosaltres, identificarà i podrà decantar-se pel programari de gestió més adequat per al seu negoci i sector de la seva activitat.

 

sage One

SAGE ONE

sageone

Ràpid i professional

Sage One ajuda als autònoms, emprenedors i pimes amb la gestió de facturació i comptabilitat d’una manera ràpida i senzilla.

 • Quadre de comandaments de vendes, despeses i tresoreria per prendre millors decisions. A la feina, a casa, de viatge … Accedeix des del teu ordinador, Mac, tablet i mòbil, quan ho necessitis.
 • Gestiona les teves factures de manera professional i aconseguir cobrar més ràpid gràcies a posar ordre en les teves factures i controlar millor als teus clients.Implantar és realment ràpid i senzill. Per a persones amb o sense coneixements comptables.
 • Plans comptables, IVA i IRPF. Increible gestió del model 303 de l’IVA.
 • Les teves dades sempre segurs i sense necessitat de fer còpies de seguretat.
 • La connexió bancària és senzillament “brutal”, aportant molta agilitat al teu negoci i als teus comptes, creant els moviments automàticament en Sage One.

Comptabilitat i facturació online per controlar la teva negoci, senzill i intuïtiu

Sage One t’ajuda a guanyar temps i prendre millors decisions, ¡centra’t en el que t’apassiona!

sage CRM

SAGE CRM

sagecrm

Aprofita el poder d’una solució de CRM integrat

Els propietaris i gestors de negocis que pensen en el futur necessiten noves formes de fer créixer les seves empreses.

Aconseguiràs l’èxit automatitzant processos dins del teu negoci i fent més amb menys. És una tranquil·litat garantir que els teus empleats poden treballar de forma més intel·ligent i que el departament d’administració disposi de la informació que necessita per prendre decisions comercials més fonamentades.

 • Millora l’atenció al client: Amb una vista completa del cicle de vida dels clients, el teu equip d’atenció al client aconsegueix les eines que necessita per resoldre les consultes més ràpid i amb respostes més professionals.
 • Comercialitza amb major eficiència.
 • Capacita equips de persones més productius.
 • Treballa més ràpid i de forma més intel·ligent.
 • Utilitza la visibilitat per impulsar la rendibilitat.
 • Ofereix nous productes a les persones adequades.

Amb una millor perspectiva comercial podràs aprofitar dades fiables de clients i dirigir-te a clients que desitgen els teus nous productes i serveis.

 

sage 50c

SAGE 50c

sage-50-c

Sage 50c, tota la potència de Sage ContaPlus, ara amb millores en productivitat i mobilitat

 • De fàcil instal·lació, podràs gestionar amb confiança les teves compres, vendes, inventari, control d’estoc i / o finances.
 • Incorpora una llicència anual de l’Office 365 Business Premium que t’ajudarà a obtenir un major rendiment del teu negoci.

Dissenyada sobre la base de Sage ContaPlus, aplicació amb més de 30 anys de vida en el sector del programari de gestió, Sage 50c és una solució de gestió que neix per donar resposta a les necessitats de petites i mitjanes empreses. Una solució “Connectada” que combina tota la potència d’una eina desktop amb la flexibilitat de les aplicacions en línia.

sage 200c

SAGE 200c

sage-200c

La solució de gestió empresarial per a Pimes que volen tenir perfectament connectades totes les seves àrees de treball.

 • Incorpora mòduls de Comptabilitat i Finances, Compres, Vendes, Magatzem i Fabricació, CRM, Gestió Laboral i Recursos Humans, i molt més.
 • Disponible també en modalitat Online, ara pots evitar grans desemborsaments inicials en contractar la modalitat de pagament per subscripció.

Gestió global del negoci per a mitjanes i petites empreses ara disponible 24 hores al dia 7 dies a la setmana 365 dies a l’any.

Sage 200C és la solució integral per a PIMES amb la qual podràs controlar les diferents àrees del teu negoci: Finances, Projectes, Fabricació, Gestió de la Relació amb Clients (CRM), entre d’altres.

A més, si necessites administrar totes les tasques diàries del teu àmbit laboral i / o de Nòmines, tens la possibilitat de treballar de forma integrada amb Sage 200C Laboral, la solució de gestió global de recursos humans de Sage.

EVERNOTE

EVERNOTE

evernote

Coneix Evernote, el teu segon cervell

Captura, organitza i comparteix notes des de qualsevol lloc. Les teves millors idees estaran sempre amb tu i sempre estaran sincronitzades.

 • Recorda-ho tot. Organitza el teu treball i posa ordre en la teva vida. Guarda tot el que importa en un sol lloc i troba ràpidament quan ho necessitis.
 • Treballa de forma més intel·ligent. Millora les teves notes amb enllaços, llistes de verificació, taules, arxius adjunts i enregistraments d’àudio. Fins i tot es poden buscar les notes escrites a mà.
 • Reuneix tot en un mateix lloc. Els equips organitzats aconsegueixen fer més coses. Des del primer moment de la pluja d’idees inicial, fins a la finalització del projecte, converteix Evernote al centre del teu equip i troba felicitat en la productivitat.

Milions de persones confien en Evernote per mantenir organitzades i aconseguir fer més coses. Descobreix per què.

Menu