Discrepàncies per temes fiscals

Post 159 of 281

Resoleu fàcilment davant el TEAR.

En ocasions es plantegen discrepàncies amb clients o proveïdors per temes fiscals: que si el meu assessor diu que aquesta factura no és correcta, que si em tenies d’aplicar l’IVA al 10% i m’ho apliques al 21%, que si en aquest pagament no hauries d’aplicar retenció …

El problema és que, en tractar-se de temes fiscals, les parts no estan segures de qui té raó, i la relació pot deteriorar-se per una qüestió aliena al negoci que van realitzar.

discrepancias-fiscales

Doncs bé, si es troba en aquesta situació, acudeixi al Tribunal Econòmic – Administratiu de la seva comunitat autònoma perquè aquest es pronunciï sobre la discrepància. El procediment davant d’aquest òrgan d’Hisenda és molt senzill, i aconseguirà un pronunciament amb el que evitarà deteriorar la relació comercial amb el seu client o proveïdor.

Les discrepàncies en matèria d’IVA i retencions són habituals entre clients i proveïdors. Si no es posen d’acord, el millor és acudir al TEAR i evitar que la relació es deteriori.

L’assessorarem quan tingui discrepàncies amb clients o proveïdors per temes fiscals, evitant que la relació comercial es deteriori.

Font: Indicator

Menu