I si no torna després de les vacances?

Post 155 of 244

Si no justifica la falta, l’empresa podrà acomiadar-lo.

Si després de gaudir de les seves vacances un empleat no es reincorpora al seu lloc de treball, l’empresa pot acomiadar si aquest no justifica les seves faltes d’assistència. Ara bé, abans de procedir a l’acomiadament ha de realitzar algunes gestions:

  • Primer ha d’intentar contactar amb l’afectat, ja que és possible que les seves faltes d’assistència estiguin justificades. En aquest sentit, podria estar de baixa.
  • Si l’empresa no localitza al treballador, és recomanable que li enviï un burofax instant-lo a presentar-se al seu lloc de treball i a justificar les seves absències.
  • I si el treballador segueix “sense donar notícies”, l’empresa podrà acomiadar-lo. Per a això, ha d’enviar la carta d’acomiadament a través d’un segon burofax.

vacaciones

Si es troba en aquesta situació, els nostres professionals s’encarregaran de redactar i d’enviar les notificacions al treballador.

En aquests casos no s’ha de tramitar la baixa voluntària del treballador, llevat que quedi clara la voluntat de l’afectat de dimitir.

Font: Indicator

Menu