Informació sobre aranzels

Post 29 of 434

Sàpiga si les seves vendes a tercers països estan sotmeses a aranzel

Si va a vendre els seus productes a països de fora de la UE, tingui en compte la possibilitat que quedin sotmesos a aranzels duaners.

ebs

  • Recordeu que la base de dades “Market Access Database” (MADB) -gestionada per la Comissió Europea- informació sobre impostos, requisits i aranzels aplicables segons els productes i el país de destinació. La trobarà en http://madb.europa.eu/madb/ indexPubli.htm.
  • Així mateix, hi ha una base de dades de la Secretaria d’Estat de Comerç que recull les barreres que afecten principalment als interessos espanyols. Vegi a http: // www. barrerascomerciales.es.
  • La UE ha signat acords comercials preferencials amb els països de l’EFTA (Suïssa, Noruega, Islàndia i Liechtenstein), Sud-àfrica, Israel, Tunísia, el Marroc, Turquia, Mèxic, Xile, etc. que sovint suposen la reducció o l’exempció de l’pagament d’aranzels. Pot consultar aquests acords a la pàgina web de la Direcció General de Comerç de la Comissió Europea: http://ec.europa.eu/trade.

Exportador autoritzat
Pot agilitzar les vendes a països amb acords comercials preferencials obtenint d’Hisenda la certificació de “exportador autoritzat”. Els nostres professionals l’ajudaran a realitzar aquest tràmit.

Font: Indicator

Menu