Nou registre de morosos

Post 9 of 347

S’ha creat el “Registre d’Impagats Judicials”

Recentment s’ha creat el “Registre d’ Impagats Judicials”, a què es poden comunicar deutes de a partir de 50 euros reconegudes per una resolució judicial ferma.

ebs

En concret:

  • Si vostè té un deutor d’aquest tipus (després d’aconseguir una sentència a favor seu segueix sense cobrar), pot demanar que sigui anotada aquest deute en aquest registre.
  • L’anotació farà que el seu deutor pugui tenir problemes per aconseguir finançament, ja que els bancs (i qualsevol tercer amb interès legítim) poden consultar el registre. Aquesta “pressió” pot fer que el seu deutor li pagui.
  • La inscripció del deute en aquest registre (així com les consultes) l’ha de fer el seu advocat: a partir d’aquí, el Registre envia un requeriment al deutor perquè pagui en 5 dies, i si no ho fa (o només paga una part ) se li inclou en el fitxer.

COST INSCRIPCIÓ

El cost oscil·la entre 30 i 40 euros, segons si el requeriment de pagament s’envia per carta certificada o burofax. Per accedir a més informació, consulteu http://registrodeimpagadosjudiciales.es

S’ha creat el Registre d’ Impagats judicials, per registrar els deutes de a partir de 50 euros reconegudes per sentència.

Font: Indicator

Menu