Obriu la bústia en el moment adequat

Post 82 of 250

Regles a seguir en rebre notificacions electròniques.

Recordeu que les notificacions electròniques s’entenen rebudes en el moment en què la seva empresa accedeix al seu contingut. Si aquest accés no es produeix, s’entendran rebudes quan hagin transcorregut 10 dies des de la posada a disposició. Doncs bé, no obri la seva bústia electrònica en qualsevol moment.

email

En alguns casos, retardar l’obertura pot suposar algun avantatge. Per exemple, si el 17 de juliol de 2018 rep una notificació, espereu fins al dia 26 per obrir la bústia:

  • El dia 20 d’aquest mateix mes prescriuen les declaracions d’IVA i de retencions del segon trimestre de 2014; i el 25 prescriu l’Impost sobre Societats de 2013.
  • Endarrerir l’obertura, per tant, li permetrà evitar la inspecció d’aquests impostos si, per exemple, la notificació es referia a l’inici d’actuacions de comprovació.

DIES DE CORTESIA. Recordeu també que pot seleccionar fins a 30 dies naturals a l’any (consecutius o no) durant els quals Hisenda no dipositarà notificacions a la seva bústia electrònica.

L’informarem sobre com combinar el termini d’obertura de 10 dies i els 30 dies de cortesia, per obtenir avantatges en l’obertura de la bústia.

Font: Indicator

Menu