Pactes de no competència

Post 409 of 434

Li interessa signar-los amb els seus empleats més qualificats.

Si una empresa vol impedir que un empleat li faci la competència quan rescindeixi el seu contracte, pot fer-ho. Per això haurà de signar un pacte de no competència amb el treballador afectat. A aquests efectes:

  • Si se signa el pacte, el treballador no podrà anar-se’n a la competència durant un període de dos anys, si es tracta d’un tècnic (per exemple, un encarregat) o de sis mesos en la resta de casos (per exemple, si és un empleat sense responsabilitat però que té accés a dades confidencials).
  • Perquè aquest pacte sigui vàlid, la llei obliga a abonar una quantia econòmica al treballador. Això és degut al fet que se li ha de compensar per la seva renúncia a treballar en el futur per a determinades empreses.

pacto-competencia

Si la seva empresa va a contractar un empleat qualificat, vingui a veure’ns abans de pactar les condicions econòmiques. Li direm de quina manera pot signar un pacte de no competència sense que això li suposi un major cost salarial.

Els nostres assessors li prepararan un pacte de no competència adaptat a les seves necessitats i sense que li suposi un major cost salarial.

Font: Indicator

Menu